PT Carrière Quiz

BAPT Methode

Personal Training Certificaat voor Fitness Professionals!


Studeer overal en altijd, op elk apparaat, wordt een gecertificeerd BAPT Personal Trainer en upgrade je coaching skills met ons toonaangevende opleidingsportfolio!

Dit programma helpt je alle vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een deskundige Personal Trainer te worden vanuit het comfort van je eigen huis met ons hybride opleidingsmodel (online & praktijk)!

Leer uit onze +20 jaar ervaring in de fitnessbranche en het opleiden van meer dan 600 fitness professionals!

BAPT Methode

Bij BAPT hanteren we een HYBRIDE opleidingsmodel.

Online opleidingen die je op je eigen tempo kan afwerken, ondersteund met een coachingstraject waarbij jij in contact staat met de lesgever en op wekelijkse basis via coaching calls vragen kan stellen.

Met deze bewezen methode, weten we dat jij nog meer kennis zal opdoen dan in een standaard opleidingsmodel.

 Al onze opleidingen staan op een online platform dat regelmatig wordt geupdate en voor jou levenslang toegankelijk is.

Naast dit platform ben je als cursist ook lid van onze BAPT Trainers Community. Hier kan je ook na je opleiding nog terecht met vragen!

Onze opleidingen zijn gemaakt door coaches, voor coaches. Getest en bewezen in de praktijk.

BAPT Level 1

Voor startende coaches.

Deze opleiding is geschikt voor mensen die hun passie voor fitness willen omzetten in een duurzame carrière op lange termijn en tegelijkertijd het leven van iedereen waarmee je in contact komt positief veranderen.

Meer info

BAPT Level 2

Voor Personal Trainers die zich willen onderscheiden.

Met de kennis die je opdoet in onze level 2 modules, verhoog je je eigen standaard en kan je je onderscheiden van de rest.
We werken rond 4 pijlers: Assessment - Training - Voeding - Mindset

Meer info

BAPT Level 3

Van Coach tot Expert.

In dit opleidingsniveau bieden we specialisatie opleidingen en workshops binnen onze 4 pijlers om je kennis te verbreden binnen een bepaald gebied.

Meer info

 BAPT Master Trainer

Via een persoonlijk mentorship programma word jij gedurende 6 maanden klaargestoomd tot BAPT Master Trainer door ons team.

We analyseren jouw zaak van A tot Z en gaan samen aan de slag om nog meer structuur te brengen in jouw programma.

Het eindresultaat is een high-end coaching product dat 100% garantie biedt op resultaat met een follow up systeem om klanten optimaal op te volgen.

Meer info

De meest praktische opleidingen op de markt, direct toepasbaar op jouw klanten!

Hoe weet ik of de BAPT Opleidingen iets voor mij zijn?

 

✅ Wil je je passie voor fitness omzetten in een duurzame carrière op lange termijn en tegelijkertijd het leven van iedereen waarmee je in contact komt positief veranderen?

✅ Wil je feiten van fictie kunnen scheiden als het gaat om informatie over gezondheid en fitness?

✅ Wil je een bewezen systeem leren om klanten resultaten te krijgen dat herhaalbaar is en je zo te onderscheiden van je collega's als deskundige Personal Trainer?

✅ Wil je met vertrouwen anderen kunnen coachen naar een gezonder leven, waarbij gezondheid en fitness een prioriteit zijn?

✅ Wil je de carrière van je dromen creëren, vol voldoening van mensen te helpen met hun doelen?

 Wil je leren uit onze ervaringen met het coachen van meer dan 30.000 uur personal training en het opleiden van meer dan 600 fitness professionals?

✅ Wil je de go-to coach worden in jouw streek, met bewezen voedings- en trainingssystemen die levensveranderende resultaten opleveren?

 

✅ Simpel gezegd, als je op zoek bent naar kwalitatieve opleidingen om Personal Trainer te worden of je kennis te verbreden, om zo het leven van klanten te veranderen? Dan zijn onze opleidingen iets voor jou!

Start Jouw Carrière