PT Carrière Quiz

Workshops

 Scroll door onze workshops en kijk wat voor jou interessant is.

Voor persoonlijke vragen, kan je altijd mailen naar: [email protected]

LIVE WORKSHOPS

Functional CORE Training

Core training komt voor in bijna elke trainingsschema, of het nu gaat om blessurepreventie of om sport prestaties te verbeteren. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de core en al zijn functies.

Afhankelijk van het doel en niveau van de klant kan de focus binnen een programma verschillend zijn. In deze workshop bouwen we op van activatie naar neuromusculaire controle, ‘statische stabiliteit tot ‘dynamische stabiliteit.’

 

Meer info

Exercise Mastery: Lower Body

De kwaliteit van een beweging is cruciaal voor het behalen van de beste resultaten. Echter kan er veel gezegd worden over hoe je een beweging moet uitvoeren, wat de beste setup is en hoe je sommige oefeningen kan aanpassen a.d.h.v. je klanten.

Tijdens deze workshop gaan we door verschillende lower body oefeningen en bespreken we de technieken en cues tot in de details!

Meer info

Exercise Mastery: Upper Body

De kwaliteit van een beweging is cruciaal voor het behalen van de beste resultaten. Echter kan er veel gezegd worden over hoe je een beweging moet uitvoeren, welke greep voor welke spieren is en hoe je sommige oefeningen kan manipuleren a.d.h.v. je klanten.

Tijdens deze workshop gaan we door verschillende upper body oefeningen en bespreken we de technieken en cues tot in de details!

Meer info

BAPT Certificatie Programma

Onze opleidingen zijn gemaakt door coaches, voor coaches. Getest en bewezen in de praktijk.

Ontwikkelt uit +20 jaar ervaring in de fitnessbranche.

Met je BAPT Certificaat mag je jezelf tot de top 5% Personal Trainers noemen.

Meer info