Gratis Ebook

BAPT opleidingen

 Scroll door onze opleidingen en kijk wat voor jou interessant lijkt.

Bij BAPT zijn we ervan overtuigd dat een mix van LIVE en online cursussen ondersteund door een Membership platform de beste combinatie is. Dit platform geeft je extra informatie over de besproken topics en extra webinars.

Voor persoonlijke vragen, kan je altijd mailen naar: [email protected]

LIVE OPLEIDINGEN

Functional CORE Training

Core training komt voor in bijna elke trainingsschema, of het nu gaat om blessurepreventie of om sport prestaties te verbeteren. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de core en al zijn functies.

Afhankelijk van het doel en niveau van de klant kan de focus binnen een programma verschillend zijn. In deze workshop bouwen we op van activatie naar neuromusculaire controle, ‘statische stabiliteit tot ‘dynamische stabiliteit.’

 

Meer info

Exercise Mastery: Lower Body

De kwaliteit van een beweging is cruciaal voor het behalen van de beste resultaten. Echter kan er veel gezegd worden over hoe je een beweging moet uitvoeren, wat de beste setup is en hoe je sommige oefeningen kan aanpassen a.d.h.v. je klanten.

Tijdens deze workshop gaan we door verschillende lower body oefeningen en bespreken we de technieken en cues tot in de details!

Meer info

Exercise Mastery: Upper Body

De kwaliteit van een beweging is cruciaal voor het behalen van de beste resultaten. Echter kan er veel gezegd worden over hoe je een beweging moet uitvoeren, welke greep voor welke spieren is en hoe je sommige oefeningen kan manipuleren a.d.h.v. je klanten.

Tijdens deze workshop gaan we door verschillende upper body oefeningen en bespreken we de technieken en cues tot in de details!

Meer info

ONLINE OPLEIDINGEN

BAPT Assessment

Elk goed schema begint met een uitgebreid assessmentEen correcte beoordeling van je klant zorgt er voor dat je met het perfecte schema kan starten. Niet te zwaar, maar ook niet te licht. Bovendien zullen jouw klanten ook sneller en op een veilige manier hun doelen bereiken. En wat motiveert er meer dan progressie boeken?

In deze opleiding krijg je het meest uitgebreide screening protocol op de markt, inclusief het gebruik van onze software die je enorm veel tijd zal besparen bij het opmaken van correctieve programma's.

Meer info

BAPT Program Design

Kracht programma’s op maat samenstellen, volledig aangepast aan de klant, een logische ambitie voor elke Personal Trainer die de allerbeste resultaten wil garanderen voor zijn of haar klanten.

De opleiding Program Design behandelt alle onderdelen van een trainingsprogramma en alle externe factoren die de resultaten kunnen beïnvloeden.

En het is juist dankzij deze combinatie dat je programma’s op maat kan ontwikkelen voor jouw klanten om optimale resultaten te behalen.

Meer info

Muscle Biomechanics

Deze opleiding is geschikt voor elke coach die meer inzicht wil krijgen in anatomie en bewegingsleer. Met deze kennis ga je makkelijker oefeningen kunnen kiezen op basis van de doelen van je klanten. Naast anatomie besteden we ook een groot deel aan de bewegingen en stretch technieken voor de desbetreffende spieren.

Binnenkort online

Habits & Mindset Coaching

Hoe zorg je ervoor dat je klanten gemotiveerd blijven?

Deze opleiding is de missing link bij veel coachingstrajecten. Naast het stellen van doelen en de bijhorende habits, bespreken we in deze opleidingen onze 'Mindset Blueprint' om klanten gemotiveerd te houden via mindset coaching.

Concreet bieden we een werkboek dat je met klanten kan doorlopen, zo behouden je klanten een positieve mindset en heb je nog een veel grotere impact op de klant zijn leven.

Binnenkort online

Nutrition Coaching Level 1

Wil je je klanten helpen vet te verliezen, spieren op te bouwen en prestaties te verbeteren met de kracht van voedingscoaching?

De Nutrition Coaching Level 1 is een innovatieve online opleiding die de volledige basis van voeding op een duidelijke en praktische manier uitlegt. Hierin leer je hoe je elke klant kan helpen met hun lichaamstransformaties op gebied van voeding.

De opleiding combineert de nieuwste wetenschap met praktische hulpmiddelen om voedingsplannen en levensstijl aanpassingen te creëren voor vetverlies, spieropbouw, prestaties of algemeen welzijn.

Binnenkort online