Personal Trainer Worden

Behoor tot de TOP 10% Coaches

Onze BAPT Level 2 opleidingen zijn van Internationaal niveau.

Na het voltooien van onze 4 modules kan jij een resultaat garantie bieden aan jouw klanten.

BAPT Level 2

Word BAPT Level 2 Certified!

Met dit certificaat behoor je tot de top 1% Personal Trainers in de Benelux.

Dit level is volgens onze BAPT methode opgedeeld in 4 modules:

Module 1: Assessment
Module 2: Training
Module 3: Voeding
Module 4: Mindset

Als jij alle opleidingen binnen deze modules hebt voltooid krijg je het BAPT Level 2 certificaat.

 

Opleidingen

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Assessment Level 1

Elk goed schema begint met een uitgebreid assessment. Een correcte beoordeling van je klant zorgt er voor dat je met het perfecte schema kan starten. Bovendien zullen jouw klanten ook sneller en op een veilige manier hun doelen bereiken. En wat motiveert er meer dan progressie boeken?

In deze opleiding krijg je het meest uitgebreide screening protocol op de markt, inclusief het gebruik van onze software die je enorm veel tijd zal besparen bij het opmaken van correctieve programma's.

Meer info

Program Design

Kracht programma’s op maat samenstellen, volledig aangepast aan de klant, een logische ambitie voor elke Personal Trainer!

De opleiding Program Design behandelt alle onderdelen van een trainingsprogramma en alle externe factoren die de resultaten kunnen be√Įnvloeden.

Dankzij deze combinatie kan je programma’s op maat ontwikkelen om de allerbeste resultaten te garanderen voor jouw klanten.

Meer info

Nutrition Coaching Level 1

Een innovatieve online opleiding die de volledige basis van voeding op een duidelijke en praktische manier uitlegt. Hierin leer je hoe je elke klant kan helpen met hun lichaamstransformaties op gebied van voeding.

De opleiding combineert de nieuwste wetenschap met praktische hulpmiddelen om¬†voedingsplannen en levensstijl aanpassingen te cre√ęren voor vetverlies, spieropbouw, prestaties of algemeen welzijn.

Meer info

Mindset & Motivatie Coaching

Hoe zorg je ervoor dat je klanten gemotiveerd blijven?

Deze opleiding is de missing link bij veel coachingstrajecten. Naast het stellen van doelen en de bijhorende habits, bespreken we in deze opleidingen onze 'Mindset Blueprint' om klanten gemotiveerd te houden via mindset coaching.

Concreet bieden we een werkboek dat je met klanten kan doorlopen, zo behouden je klanten een positieve mindset en heb je nog een veel grotere impact op de klant zijn leven.

Meer info

-25% Kortingsbundel 

Bespaar 25% met onze BAPT Level 2 bundel

Wil jij je als coach onderscheiden van je collega's?

Dan is deze kortingsbundel ideaal!

Met deze bundel schaf je alle 4 de modules aan en hiervoor krijg je een fikse korting van 25%!

Ik wil graag 25% korting!